Στο «μικροσκόπιο» της ELPEN βρίσκεται διαχρονικά το ελληνικό φαρμακείο η οποία συμμετέχει σε δράσεις που συμβάλλουν στην ανάπτυξη ενός σύγχρονου φαρμακείου. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 2

Η ELPEN, η πρωτοπόρος Ελληνική Φαρμακευτική Βιομηχανία και το τμήμα Consumer HealthCare, στο πλαίσιο της σταθερής υποστήριξης του έλληνα φαρμακοποιού, στήριξε το 17ο φαρμακευτικό συνέδριο PHARMA point με θέμα «Το φαρμακείο στο…μικροσκόπιο» που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στις 14 & 15 Οκτωβρίου 2017, από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα των Τμημάτων Φαρμακευτικής του ΑΠΘ, του ΕΚΠΑ, του Πανεπιστημίου Πατρών και του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου.
Η στήριξη του έλληνα φαρμακοποιού και η βιώσιμη ανάπτυξη του φαρμακείου εντάσσονται στον στρατηγικό σχεδιασμό της ELPENη οποίαεπενδύει σεδράσεις που συμβάλλουν ουσιαστικάστην ενημέρωση των φαρμακοποιών για όλες τις τελευταίες εξελίξεις, επιστημονικές και επιχειρηματικές, και βοηθούν στην καθημερινή εύρυθμηλειτουργία του φαρμακείου σύμφωνα με τις σύγχρονες ευρωπαϊκές προδιαγραφές, τις νέες προοπτικές και ευκαιρίες.

Η ΕLPEN ήταν χορηγός στη διάλεξη τηςDr. ΜαρίαςΣκουρολιάκουμε θέμα «Αλληλεπιδράσεις Φαρμάκων – Διατροφής, ρωτήστε τον φαρμακοποιό σας». Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου πραγματοποιήθηκαν ενδιαφέρουσες επιστημονικές ομιλίες ιατρικού, πανεπιστημιακού και φαρμακευτικού ενδιαφέροντος.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, το τμήμα Consumer HealthCare της ELPEN συμμετείχε με τα προϊόντα ALMORA plus, Gantil, Fugentin, Rontamil και Lumaren.

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2

Flash not installed.

300X300pharmacorner

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr