Μας παρακίνησε να στηρίξουμε τη ζωή και τα κατάφερε!

frezyderm alma zois2

Ευαισθητοποιημένη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο θέμα της νόσου του Καρκίνου του μαστού, η FREZYDERM στήριξε Σύλλογο Γυναικών «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης ως Μεγάλος Χορηγός της διοργάνωσης Sail for Pink 2018.

Με στόχο την ευαισθητοποίηση, την ενημέρωση και την πρόληψη, τον περασμένο Μάιο, η ομάδα της FREZYDERM ένωσε τις δυνάμεις της με τους φορείς του Συλλόγου, για να στηρίξει το ιδιαίτερο και σημαντικό έργο του και να προσφέρει ακόμη περισσότερη ελπίδα σε όσους πραγματικά το έχουν ανάγκη. Και μαζί, ένωσαν τις δυνάμεις τους με το κοινό. Έτρεξαν παρέα στην παραλία της Θεσσαλονίκης έναν αγώνα ‘ζωής’ και περπάτησαν στην ‘πορεία της ελπίδας’ με απώτερο στόχο να ενημερώσουν τους πάντες για τη σπουδαιότητα της έγκαιρης διάγνωσης, αλλά και να στηρίξουν τις γυναίκες που έχουν εμπειρία από τη νόσο και τις οικογένειές τους.

Μετά από την προτροπή της FREZYDERM αλλά και του Συλλόγου Γυναικών «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης, φέτος, περισσότερο από ποτέ, εκφράστηκε το ενδιαφέρον του κοινού και υπήρξε μαζική προσέλευση, κάτι που φανέρωσε την ανθρώπινη πλευρά και την ευαισθητοποίηση των κατοίκων της Θεσσαλονίκης, και όχι μόνο. Για μία ακόμα χρονιά, η Ελληνική εταιρεία δερμοκαλλυντικών προϊόντων με αισθητή και ηχηρή παρουσία απέδειξε την υποστήριξή της και την προσφορά της παραμένοντας στο πλευρό όλων εκείνων των γυναικών που με δύναμη και πείσμα έχουν παλέψει και συνεχίζουν να παλεύουν. Με περίπτερο ενημέρωσης των γυναικών για την αντηλιακή προστασία και δειγματοδιανομή αντηλιακών, η FREZYDERM ενημέρωσε και επισήμανε τη σπουδαιότητα της προστασίας από τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου. 

«Για ακόμα μία φορά η FREZYDERM αποδεικνύει έμπρακτα την προσφορά της προς την κοινωνία και εν προκειμένω, προς τις γυναίκες. Συνεχίζουμε με μεγάλη χαρά να υποστηρίζουμε το έργο του Συλλόγου «Άλμα Ζωής». Με τον τρόπο αυτό κερδίζουμε την ανεκτίμητη χαρά της συμβολής σε έναν ουσιαστικό στόχο ζωής. Κινούμε γη και ουρανό για να δείξουμε ότι η ενημέρωση και η έγκαιρη πρόληψη μπορούν να είναι σωτήριες», δήλωσε η κα Γιώτα Δεμουζέ, Marketing Director της FREZYDERM.

pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
Piktocare Banner 300x300

Flash not installed.

300x300 DATABOXAD
300x300 VELTRAS