Panos Spyrou

Δελτίο Τύπου, 13 Μαΐου 2014 – Στην ομάδα της Astra Zeneca Ελλάδος εντάσσεται ο Πάνος Σπύρου, ένα κορυφαίο στέλεχος του κλάδου με ισχυρή εμπειρία στο χώρο του φαρμάκου, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του BU Diabetes Director στην εταιρεία, προσθέτοντας πολύτιμη αξία στην ομάδα με τις γνώσεις και την εμπειρία του.

Ο κύριος Σπύρου κατέχει 20 χρόνια εμπειρίας, έχοντας εργαστεί σε μεγάλες εταιρείες του κλάδου όπως η Roche και η Novartis. Ο κύριος Σπύρου προέρχεται από τη Novartis όπου τα τελευταία 3 χρόνια διετέλεσε καθήκοντα Business Franchise Head of Primary Care, ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε στα κεντρικά της εταιρείας στην Βασίλεια ως Regional Brand Director COPD. Στο χρονικό αυτό διάστημα, πέτυχε εξαιρετικούς ρυθμούς ανάπτυξης στα προϊόντα ευθύνης του με ηγετική θέση στο χώρο του Διαβήτη (OAD) καθώς και επιτυχημένα λανσαρίσματα προϊόντων όπως το φάρμακο, Onbrez.

Πριν τη Novartis εργάστηκε για 16 χρόνια στην Roche σε ηγετικές θέσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ελβετία, όπου για 4 χρόνια εργάστηκε ως International Product Manager και κατόπιν ως International Business Leader για Specialty Care. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα ανέλαβε καθήκοντα για τα προϊόντα της Ογκολογίας αρχικά ως Marketing Manager και στη συνέχεια ως Business Director Oncology.

«Η εταιρεία μας υποδέχεται θερμά τον κύριο Σπύρου, ένα στέλεχος με αξιόλογη και πολύτιμη εμπειρία. Είμαστε σίγουροι, ότι θα αποτελέσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την Astra Zeneca και ειδικότερα την ομάδα του Διαβήτη, καθώς η προσωπικότητα του σε συνδυασμό με την εμπειρία και εξειδίκευσή του θα ενδυναμώσουν περαιτέρω μια ήδη δυναμική ομάδα. Θεωρούμε εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός ότι στελέχη με τη δυναμική του Πάνου, ενστερνίζονται τις αξίες μας και το όραμα της εταιρείας μας ενώ παράλληλα συμβάλλουν ουσιαστικά στην πορεία μας προς την ανάπτυξη», δήλωσε ο Jeroen Commissaris, Πρόεδρος της Astra Zeneca Ελλάδος.

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2

Flash not installed.

300X300pharmacorner
300x300 VELTRAS